BJK - Kabataş Vakfı Okulları

HAKKIMIZDA

Eğitim Modelimiz,

DEĞER TEMELLİ, TEMATİK, BÜTÜNSEL EĞİTİM MODELİMİZ

Yaşam içinde insanî ve toplumsal değerlerimizin, eğitim anlayışımıza ve akademik programlarımıza yansıtılmasıdır. Anaokulundan liseye kadar tüm çalışmaların yönetim ve akademik olarak disiplinler arası iş birliği ile dikey ve yatay ortak akıl ile planlanması, uygulanması ve denetlenmesine dayalı bir programdır. Tematik yaklaşım ile tüm kademelerde ortak değerleri hedef alarak, kalıcı öğrenmeyi besleyerek bilişsel düzeyde üst beceri ve yeteneklere dönüşmesi sağlanmaktadır. Kurum eğitim liderleri, öğretmenler, ebeveynler ve öğrencilerin üstün destek ve katkılarını içeren ortak bir yaklaşımdır.

BJK - Kabataş Vakfı Özel Okulları

BJK - Kabataş Vakfı Okulları

Lise Kayıt Koşullarımız

BJK - Kabataş Vakfı Özel Okulları nitelikli eğitim, erişilebilir yönetim ve paydaş katılımcılığını ön plana çıkararak; Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençliğin ta kendisi olmanın sorumluluğuna sahip, önce iyi insan ve iyi yurttaş, farkındalığı yüksek, saygı gören, saygı gösteren, güvenilir ve adil bakış açısına sahip bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Lise kayıt koşullarımızın ayrıntılı bilgisi için tıklayınız.

BİLGİ AL