Lise Kayıt Koşullarımız

LİNK: https://bjkkabatasvakfiokullari.k12.tr/aday-ogrenciler/on-basvuru-formu/

• Eğitim ücretlerimize yemek, kırtasiye, kitap ve kıyafet dahil değildir.
  • 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için eğitim ve yemek ücretlerinin KDV’si %8’dir. Bu oranda yasa gereği yapılacak değişiklikler ayrıca yansıtılacaktır.
  • Peşin ödemeler için liste fiyatlarımız üzerinden %5 indirim uygulanacaktır.
  • Okulumuzda okuyan kardeşlerden her biri için güncel eğitim ücretlerimiz üzerinden %10 indirim uygulanacaktır.
  • Kabataş Erkek Lisesi Mezunlarının çocuklarına ve torunlarına güncel eğitim ücretlerimiz üzerinden %20 indirim uygulanacaktır. Birden fazla çocuk okutacak mezunlarımıza her bir çocuk için %25 indirim uygulanacaktır.
  • BJK derneği üyelerinin çocuklarına ve torunlarına güncel eğitim ücretlerimiz üzerinden %20 indirim uygulanacaktır. Birden fazla çocuk okutacak üyelerimize, her bir çocuk için %25 indirim uygulanacaktır.
  • Ulusal ve uluslar arası başarı ve farklılıklarını belgeleyebilen sporcu, sanat yetkinliği olan öğrenci adaylarımıza da güncel eğitim ücretlerimiz üzerinden BJK Derneğine ve Kabataş Erkek Lisesi mensubu indirimi uygulanacaktır.
  • Yemek ücretlerinde indirim yapılmamaktadır. Öğrencilerimize sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir.

Kayıtta getirilmesi gereken belgeler:

1. 1. Öğrenci ve veli kimlik fotokopileri
  2. 2. Sınav Sonuç Belgesi
  3. 3. Öğrenciye ait 4 fotoğraf
  4. 4. Kayıt Dilekçesi
  5. 5. Velayet Belgesi (Anne baba ayrı ise)