IB

BJK-Kabatas Vakfı Özel Okulları, IB Diploma Programına Aday Okul*dur. Bu okul, bir IB Dünya Okulu olarak yetkilendirme sürecindedir. Bunlar, BJK-Kabataş Vakfı Özel Okulları’nın öğrencilerimiz için önemli olduğuna inandığı yüksek kaliteli, zorlu, uluslararası eğitime bağlılık gibi ortak bir felsefeyi paylaşan okullardır.

*Yalnızca IB Organizasyonu tarafından yetkilendirilmiş okullar, dört akademik programından herhangi birini sunabilir: İlköğretim Programı (PYP), Ortaokul Programı (MYP), Diploma Programı veya Kariyerle İlgili Program (CP). Aday statüsü, yetkilendirmenin verileceğinin garantisini vermez. IB ve programları hakkında daha fazla bilgi için www.ibo.org adresini ziyaret edin.

BJK-Kabatas Vakfı Özel Okulları is a Candidate School* for the IB Diploma Programme. This school is pursuing authorization as an IB World School. These are schools that share a common philosophy—a commitment to high quality, challenging, international education that BJK-Kabatas Vakfı Özel Okulları believes is important for our students.

*Only schools authorized by the IB Organization can offer any of its four academic programmes: the Primary Years Programme (PYP), the Middle Years Programme (MYP), the Diploma Programme, or the Career-related Programme (CP). Candidate status gives no guarantee that authorization will be granted. For further information about the IB and its programmes, visit www.ibo.org