GENÇ YETENEKLERİ EĞİTİM BURSUYLA DESTEKLİYORUZ

BJK Kabataş Vakfı Özel Okulları olarak, güçlü akademik yapımız ve yenilikçi  öğretim
programlarımızla eğitim dünyasında yarattığımız farklılığa ek olarak hedeflerine ulaşmak,
ideallerini gerçekleştirmek isteyen yetenekli öğrencilere yeni burs imkânları sunuyoruz.

İnanın çocuklar” parolasıyla başlattığımız eğitim yolculuğumuza katılmak isteyen yeni yol
arkadaşlarımıza “Yeteneğin geleceğin olsun” sloganıyla kapılarımızı açıyoruz. Spor ve
sanat alanında yetenekli öğrencilerin başvurularının değerlendirileceği okula kabul sistemiyle
ülkenin geleceğine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Genç yetenekleri keşfetmek ve desteklemek amacıyla başlatılan yetenek bursu projesine
başvurmak ve detaylı bilgi edinmek için bjkkabatasvakfiokullari.k12.tr adresinden veya
0216 326 19 03 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Açıklamalar:

• Burs başvuruları 27 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

• 2024-2025 eğitim öğretim yılında geçerli olacak bursumuza şu anda okuduğu sınıf ilkokul 4, ortaokul 5 ve 6.sınıf öğrencileri başvurabilir. 8.sınıf öğrencileri de yetenekleri doğrultusunda lisemizde okuyarak bu burstan faydalanmak için başvuruda bulunabilir.

• Aday öğrenciler başvurularını yetenekbursu@bjkkabatasvakfiokullari.k12.tr adresine yeteneğini belgeleyen veya sergileyen her türlü dokümanı göndererek gerçekleştirebilirler. (Video, fotoğraf, yazı, referans mektubu, sertifika, başarı belgesi, sınav sonuç belgesi vb.)

• Devlet veya özel statüsündeki konservatuarlara gitmeye hak kazanmış öğrenciler, milli sporcular, yeteneği ve çalışmaları kişi veya kurumlarca tescillenmiş, yarışmalara katılıp derece alan öğrenciler başvurabilir.

• Başvurular okul yönetimi tarafından oluşturulan Yetenek Komisyonu’na sunulacaktır. Burs başvurularının sonucu okul yönetimi tarafından kazanan öğrencilere Şubat ayı içerisinde bireysel olarak bildirilecektir.